Produse naturale Calivita recomandate in accident vascular:
Home
Produse Calivita
Afectiuni  Produse Calivita comandate de Dvs
Contact
 

Home > Afectiuni > Accident vascular

Meniu
Home
Produse Calivita
Promotie
Afectiuni
Marturii
Categorii produse
Antioxidanti
Vitamine
Minerale
Multivitamine
Digestie usoara
Produse slabit
Extracte din plante
Produse cosmetice
Dispozitive Calivita
Produse corp si par
Alte produse
Despre Noi
Leadership
Afiliere
Oportunitati
Afacere
Seminarii
Harta site
Contact

Produse naturale Calivita recomandate in accident vascular

Din punct de vedere epidemiologic, accidentele vasculare cerebrale reprezinta la noi in tara prima cauza de deces in cadrul bolilor vasculare, adica al bolilor cerebro-vasculare si cardio-vasculare considerate la un loc.
Manifestarile clinice ale proceselor de aterotromboza la nivelul sistemului arterial cervico-cerebral sunt foarte variate si de foarte multe ori ignorate de pacient sau de medic.

Cele mai cunoscute manifestari clinice se incadreaza in notiunea de atac ischemic cerebral tranzitoriu (deficit neurologic reversibil in 24 ore) si atac ischemic cerebral constituit ce echivaleaza cu notiunea de infarct cerebral, care se manifesta deseori prin hemiplegie (paralizie totala a membrelor de pe partea stanga sau dreapta a corpului), tulburari de vorbire (imposibilitatea intelegerii limbajului sau a comunicarii prin intermediul cuvantului), tulburari de orientare spatiala, tulburari de camp vizual, etc.

In cadrul manifestarilor clinice legate de aterotromboza exista si o multitudine de manifestari psihice, incadrate deseori in notiunea de dementa vasculara cerebrala si care, in foarte multe situatii, trec neobservate din punct de vedere etiologic.

Diagnosticul leziunilor arteriale este posibil printr-un examen clinic atent al vaselor cervico-cerebrale. La aceste leziuni morfologice se adauga o serie de factori de risc majori cum sunt:
- hipertensiunea arteriala,
- diabetul,
- obezitatea,
- fumatul,
- alcoolismul,
- contraceptivele orale cu concentratie estrogenica mare,
- dislipidemiile familiale
- alti factori.

Deoarece aterotromboza este o preocupare stiintifica mondiala, exista in prezent strategii de diagnostic si profilaxie primara si secundara avand drept scop reducerea mortalitatii prin bolile cerebro-vasculare de patru ori fata de cifrele de mai sus.

Printre masurile de profilaxie cele mai relevante sunt cele de profilaxie primara, care au drept scop schimbarea modului de alimentatie, activitate fizica si corectarea factorilor de risc. Cele de profilaxie secundara au ca scop evitarea recurentelor dupa aparitia unui accident vascular.

In conditiile unui atac ischemic cerebral tranzitoriu si de foarte multe ori dupa atacul ischemic cerebral constituit, se utilizeaza in prezent pe scara larga, in toate retelele de sanatate din lume, o terapie antitrombotica cu scopul evitarii recurentelor, prin reducerea adezivitatii plachetare si prin diminuarea riscului de aparitie a trombosului.

Produse naturale Calivita recomandate in accident vascular:

Cholestone (90 tablete)
Mega Protect 4 Life (90 tablete)
Omega 3 Natural Fish Oil (100 capsule)
Protect 4 Life (90 tablete)
Senior Formula (90 tablete)

1-1-1 reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.

<< back                        Inscrie-te aici!                 Recomanda unui prieten

Nou

Livrare Gratuita produse Calivita

Marturii
Iata cateva marturii primite de la consumatorii produselor Calivita ..

Sunt mamica unei fetite de 9 ani si jumatate, pe nume Anca Alexandra care, in urma cu trei ani, era tare slabuta si, asemeni multor copii, acuza lipsa poftei de mancare