Acidophilus and Psyllium Produs Calivita
Home
Produse Calivita
Afectiuni  Produse Calivita comandate de Dvs
Contact
 

Home > Afectiuni > Anemia

Meniu
Home
Produse Calivita
Promotie
Afectiuni
Marturii
Categorii produse
Antioxidanti
Vitamine
Minerale
Multivitamine
Digestie usoara
Produse slabit
Extracte din plante
Produse cosmetice
Dispozitive Calivita
Produse corp si par
Alte produse
Despre Noi
Leadership
Afiliere
Oportunitati
Afacere
Seminarii
Harta site
Contact

Tratarea anemiei cu produse naturale CaliVita

Anemia este o boala produsa de scaderea numarului de globule rosii din sange sau modificarea lor. Dupa origine, anemiile sunt de mai multe feluri: prin pierdere de sange ori distrugerea globulelor rosii, prin lipsa de fier, prin insuficienta medulara, toate avand insa drept cauza declansatoare insuficienta aprovizionare cu oxigen a tesuturilor. Bolnavii de anemie obosesc foarte repede, sunt palizi, acuza ameteli.

Mai pe larg, fenomenele sunt urmatoarele:
Eritrocitele sunt globulele rosii care contin hemoglobina, pigmentul respirator. Hemoglobina are proprietatea de a se combina usor cu O2 si CO2 si indeplineste rolul de transportor intre plamani si tesuturi.

Dupa eliberare de O2 si CO2 ele isi pierd nucleul si devin hematii (4,5 milioane pe milimetru cub la femei si 5 milioane la barbati).

Traiesc 100 de zile, iar cele batrane sunt degradate in splina si maduva osoasa. Scaderea sub 4 milioane de eritrocite la barbati si 3,5 milioane la femei indica o anemie.

Anemia se produce din cauza insuficientei aprovizionari a tesuturilor cu O2, fenomen avand diferite cauze:
- organismul nu are hematii suficiente;
- hematia nu are suficienta hemoglobina (aport insuficient de Fe - cand, de exemplu, Fe lipseste din sol, deci din vegetatie, din carnea ierbivorelor si nu ajunge la om - se administreaza saruri organice cu Fe);
- hemoglobina este alterata si nu are Fe disponibil (ca in intoxicatiile cu oxid de Carbon, de exemplu, in regiunile industriale, cand oxidul de se combina cu hemoglobina si formeaza un compus, carbohemoglobina si Fe nu.
- cand organismul nu mai poate fixa O2 in cantitate suficienta - solutia este schimbarea locului si a aerului incarcat cu oxid de Carbon;
- este posibil ca sistemul de producere a globulelor rosii, situat in maduva rosie a oaselor, sa nu functioneze si sa nu poata forma noi hematii - aceasta se poate intampla in urma unei iradieri puternice cu raze X sau gama - se apeleaza la tratamente (de preferinta naturiste anti iradiere si mutatii suferite datorita diferitelor radiatii)
- fie ca insesi tesuturile nu pot fixa O2 (fiind intoxicate, de exemplu cu cianura)

Produse naturale Calivita recomandate in anemie:

Vital A (90 tablete)
Vital B (90 tablete)
Vital AB (90 tablete)
Vital 0 (90 tablete)
Super Mega 50 (90 tablete)
Zen Thonic (946 ml)

 

1-1-1 reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.

<< back                        Inscrie-te aici!                 Recomanda unui prieten

Nou

Livrare Gratuita produse Calivita

Marturii
Iata cateva marturii primite de la consumatorii produselor Calivita ..

Sunt mamica unei fetite de 9 ani si jumatate, pe nume Anca Alexandra care, in urma cu trei ani, era tare slabuta si, asemeni multor copii, acuza lipsa poftei de mancare