Acidophilus and Psyllium Produs Calivita
Home
Produse Calivita
Afectiuni  Produse Calivita comandate de Dvs
Contact
 

Home > Afectiuni > Boala Alzheimer

Meniu
Home
Produse Calivita
Promotie
Afectiuni
Marturii
Categorii produse
Antioxidanti
Vitamine
Minerale
Multivitamine
Digestie usoara
Produse slabit
Extracte din plante
Produse cosmetice
Dispozitive Calivita
Produse corp si par
Alte produse
Despre Noi
Leadership
Afiliere
Oportunitati
Afacere
Seminarii
Harta site
Contact

Tratarea bolii Alzheimer cu produse naturale CaliVita

Boala Alzheimer este carcterizata morfopatologic printr-o atrofie morfo-cerebrala moderata dar difuza, cu debut obisnuit si predominant in regiunea parietalo-occipitala si respectarea constanta a circumvolutiunilor centrale ale creierului.

In Alzheimer leziunile nu se limiteaza strict la nivelul cortexului, observandu-se frecvent, dar mai discret, prezenta lor si la nivelul altor formatiuni nervoase.

Boala poate atinge un nivel maxim la varsta de 50 - 60 de ani si o medie la 53 de ani. Nu s-a putut incrimina un determinsim genetic, dar nu poate fi exclusa o oarecare predispozitie familiala, pe fondul careia pot actiona multipli factori favorizanti (traumatisme cranio-cerebrale, hipoxie-anoxie cerebrala, intoxicatii, tulburari metabolice generale cu rasunet cerebral).

Tabloul clinic al bolii Alzheimer este dominat in faza de debut (esalonata de-a lungul a 2-4 ani) de tulburari de memorie (deficit mnezic global si progresiv), tulburari de orientare spatiala intense si precoce, carora li se adauga unele tulburari de apatie.

Urmatoarea faza - denumita "de stare" - este dominata de stari dementiale masive, care se intersecteaza cu toate functiile intelectuale, printre care atentia (lipsa de concentrare), memoria (atat cea de inregistrare recenta cat si cea evocatoare), orientare (dezorientare spatialo-temporala), judecata, inteligenta. Se mai asociaza tulburari psihice si tulburari de comportament.

Produse naturale Calivita recomandate in Alzheimer:

Coenzyme Q10 (90 capsule)
Omega 3 Natural Fish Oil (100 capsule)
Zen Thonic (946 ml)
Senior Formula (90 tablete)

1-1-1 reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.

 

<< back                        Inscrie-te aici!                 Recomanda unui prieten

Nou

Livrare Gratuita produse Calivita

Marturii
Iata cateva marturii primite de la consumatorii produselor Calivita ..

Sunt mamica unei fetite de 9 ani si jumatate, pe nume Anca Alexandra care, in urma cu trei ani, era tare slabuta si, asemeni multor copii, acuza lipsa poftei de mancare