Acidophilus and Psyllium Produs Calivita
Home
Produse Calivita
Afectiuni  Produse Calivita comandate de Dvs
Contact
 

Home > Afectiuni > Calculi renali

Meniu
Home
Produse Calivita
Promotie
Afectiuni
Marturii
Categorii produse
Antioxidanti
Vitamine
Minerale
Multivitamine
Digestie usoara
Produse slabit
Extracte din plante
Produse cosmetice
Dispozitive Calivita
Produse corp si par
Alte produse
Despre Noi
Leadership
Afiliere
Oportunitati
Afacere
Seminarii
Harta site
Contact

Tratarea calculilor renali cu produse naturale CaliVita

Calculii renali apar din cauza tulburarilor de metabolism, avitaminoza A, hiperparatiroidism, infectii, tulburari ale unor electroliti din sange: Na, Ca, P. Dupa compozitia lor chimica, se deosebesc: calculi urici (litiaza urica), calculi oxalici (litiaza oxalica) si calculi fosfatici (litiaza fosfatica).

O alimentatie prea bogata in carne va acidifia prea mult urina si va favoriza precipitarea fosfatilor si a carbonatilor.

O alimentatie prea bogata in dulciuri si cartofi, cafea, spanac, macris, tomate (alimente oxalifere), va favoriza precipitarea oxalatilor.

Concentrarea exagerata a urinei timp indelungat, deoarece se beau prea putine lichide sau se lucreaza la temperatura ridicata, poate fi o cauza a precipitarii sarurilor.

Excesul de saruri poate fi adus si din mediul extern: ape minerale consumate timp indelungat, mai ales daca sunt vechi sau alimente bogate in oxalati sau acid uric (viscere, icre, ciocolata). Precipitarile excesive de saruri apar in boli metabolice (diabet - oxalati, guta - acid uric), intestinale (colite, paraziti - oxalati), ale glandei paratiroide (fosfati, oxalati) sau ale oaselor (fosfati).

Si pH-ul urinei are influenta. Astfel, precipitarile sunt favorizate de aciditatea mare a urinei (urati) sau de scaderea aciditatii (fosfati, carbonati). Infectiile urinare, staza urinara favorizeaza precipitarea. Chiar si ereditatea poate avea un rol.

Colicile renale se manifesta diferit in functie de locul unde este piatra (lombare - in bazinet; vezicale - in vezica; tipice - in uretere). Se declanseaza la efort, mers cu vehicule cu trepidatii care se insotesc cu hematurie. Litiaza favorizeaza localizarea infectiilor la rinichi (pielonefrite).

Se vor bea multe lichide, in asa fel incat sa urineze 1,5 l/zi pentru a impiedica precipitarea sarurilor. Se vor evita alimentele bogate in oxalati si acid uric.

Produse naturale Calivita recomandate in calculi renali:

Super Soya Lecithin (100 capsule gelationoase)
Super Soya Lecithin (250 capsule gelationoase)
Garlic Caps (100 capsule gelatinoase)
Arginine Plus (100 tablete)

<< back                        Inscrie-te aici!                 Recomanda unui prieten

Nou

Livrare Gratuita produse Calivita

Marturii
Iata cateva marturii primite de la consumatorii produselor Calivita ..

Sunt mamica unei fetite de 9 ani si jumatate, pe nume Anca Alexandra care, in urma cu trei ani, era tare slabuta si, asemeni multor copii, acuza lipsa poftei de mancare