Acidophilus and Psyllium Produs Calivita
Home
Produse Calivita
Afectiuni  Produse Calivita comandate de Dvs
Contact
 

Home > Afectiuni > Circulatie sanguina deficitara

Meniu
Meniu
Home
Produse Calivita
Promotie
Afectiuni
Marturii
Categorii produse
Antioxidanti
Vitamine
Minerale
Multivitamine
Digestie usoara
Produse slabit
Extracte din plante
Produse cosmetice
Dispozitive Calivita
Produse corp si par
Alte produse
Despre Noi
Leadership
Afiliere
Oportunitati
Afacere
Seminarii
Harta site
Contact

Tratarea circulatie sanguina deficitare cu produse naturale CaliVita

Circulatie sanguina deficitara  este o problema foarte des intalnita in zilele noastre. Buna circulatie a sangelui este vitala pentru fiecare organ sau zona din organism, deoarece transporta material nutritiv si plastic, hormoni, anticorpi, oxigen, deseuri metabolice si altele.

Cu cat circulatia sanguina este mai anevoioasa, cu atat mai greu va surveni vindecarea, deci se va impune un numar mai mare de sedinte de reflexoterapie.

Arterele, venele, capilarele care transporta sangele in corpul nostru se mentin in activitate prin vasoconstrictie si vasodilatatie, functionarea lor depinzand de activitatea musculara.

O circulatie buna se mentine prin activitati musculare specifice fiecarei zone din corp: gimnastica, mers pe jos, sport in general.

Daca activitatea mus- chilor slabeste, tesuturile se fibrozeaza, circulatia sanguina in acea zona devine deficitara, articulatiile de la maini, picioare si coloana devin rigide, dureroase, exercitand presiuni asupra unor terminatii nervoase sau vasculare.

Activitatea nervilor si cea sanguina este stanjenita, fluxul sanguin perturbandu-se din cauza produselor toxice care se acumuleaza in organele afectate si in punctele lor reflexe. Daca circulatia sanguina este deficitara intr-un anumit segment din corp sau intr-un organ, functia acelui segment este perturbata, ajungandu-se la distrugerea structurii proprii.

Toate acestea duc la anchiloze, dureri, boli organice, intoxicarea organismului si slabirea imunitatii. Picioarele se resimt, devenind reci, dureroase, iar daca nu se acorda atentia cuvenita acestor stari in faza incipienta, se vor descoperi, ulterior, tulburari la distanta in corp, in organele de legatura.

Produse naturale Calivita recomandate in circulatie sanguina deficitara:

- Mega Protect 4 Life   - 3 tablete/zi
- Senior Formula 
 - 3 tablete/zi

<< back                        Inscrie-te aici!                 Recomanda unui prieten

Nou

Livrare Gratuita produse Calivita

Marturii
Iata cateva marturii primite de la consumatorii produselor Calivita ..

Sunt mamica unei fetite de 9 ani si jumatate, pe nume Anca Alexandra care, in urma cu trei ani, era tare slabuta si, asemeni multor copii, acuza lipsa poftei de mancare