Produse naturale Calivita recomandate in ciroza
Home
Produse Calivita
Afectiuni  Produse Calivita comandate de Dvs
Contact
 

Home > Afectiuni > Ciroza

Meniu
Home
Produse Calivita
Promotie
Afectiuni
Marturii
Categorii produse
Antioxidanti
Vitamine
Minerale
Multivitamine
Digestie usoara
Produse slabit
Extracte din plante
Produse cosmetice
Dispozitive Calivita
Produse corp si par
Alte produse
Despre Noi
Leadership
Afiliere
Oportunitati
Afacere
Seminarii
Harta site
Contact

Produse naturale Calivita recomandate in ciroza

Ciroza este o scleroza a ficatului, provocata cel mai adesea printr-un consum abuziv de alcool, dar la originea bolii se afla si alti factori cum ar fi: unele medicamente luate abuziv, detergenti, solventi, urmarile unei boli infectioase precum hepatita de tipul B, sifilis, malarie.

Ea nu are simptome vizibile imediat, pot trece mai multi ani pana sa-si faca aparitia primele semne tipice: lipsa poftei de mancare, pierderea Ón greutate, greata, voma, indispozitia fizica, amorteala extremitatilor, paloarea.

Un examen de specialitate poate determina stadiul bolii. Daca procesul de sclerozare nu a Ónceput, regenerarea ficatului este posibila, cu un tratament de lunga durata. Ciroza este o boala cronica a ficatului caracterizata de degenerarea grasa a tesutului hepatic si inlocuirea lui cu tesut conjunctiv.

Este o urmare a inflamatiilor ficatului, in special infectioase (hepatita, sifilis, malarie), a abuzului de alcool, intoxicatiilor cu arsen, fosfor sau tulburari circulatorii. Fibriza ficatului nu mai permite sangelui sa circule liber in ficat, acesta stagneaza in ramurile venei porte ducand la boli ca splenomegalia, ascita, tulburari circulatorii.

Ca manifestari ale bolii se modifica compozitia sangelui, nutritia, functia rinichilor, circulatia. Bolnavul se simte foarte obosit. Are balonari abdominale, dureri la ficat, gust rau in gura, mai ales dimineata, diaree, lipsa de pofta de mancare. Uneori reapare icterul. Ciroza insuficient tratata duce la insuficienta hepatica. Se vor trata corect bolile care o produc, se evita toxinele. Se va tine regim alimentar.

Produse naturale Calivita recomandate in ciroza:

- Rhodiolin - 3 capsule/zi
- Ocean 21 - 3o ml de 3 ori/zi
- Noni - 3 capsule/zi
- Liver Aid - 3 tablete/zi
- Arginine Plus - 3 capsule/zi
- Detox Patch - aplicatii pe talpile picioarelor

 

<< back                        Inscrie-te aici!                 Recomanda unui prieten

Nou

Livrare Gratuita produse Calivita

Marturii
Iata cateva marturii primite de la consumatorii produselor Calivita ..

Sunt mamica unei fetite de 9 ani si jumatate, pe nume Anca Alexandra care, in urma cu trei ani, era tare slabuta si, asemeni multor copii, acuza lipsa poftei de mancare