Acidophilus and Psyllium Produs Calivita
Home
Produse Calivita
Afectiuni  Produse Calivita comandate de Dvs
Contact
 

Home > Afectiuni > Decalaj de fus orar

Meniu
Home
Produse Calivita
Promotie
Afectiuni
Marturii
Categorii produse
Antioxidanti
Vitamine
Minerale
Multivitamine
Digestie usoara
Produse slabit
Extracte din plante
Produse cosmetice
Dispozitive Calivita
Produse corp si par
Alte produse
Despre Noi
Leadership
Afiliere
Oportunitati
Afacere
Seminarii
Harta site
Contact

Combaterea decalajului de fus orar cu produse naturale CaliVita

Trupul omului are un ceas biologic care regleaza ciclul somn/trezie. Se adapteaza cu greu la schimbarile bruste de fus orar pe care le ofera calatoriile. Oboseala si insomnia dispar uneori abia dupa cateva zile sau saptamani.

Schimbarile bruste de fus orar pe care le ofera calatoriile va face sa va simtiti obosit, dar nu puteti dormi; va e foame si nu puteti manca asta inseamna ca suferiti de sindromul decalajului de fus orar.

Planificati-va din timp adaptarea la schimbarea fusului orar. Cu patru zile inainte de calatorie modificati-va programul in functie de noul fus orar. Practicati asa-zisa "fototerapie", care consta in a petrece un anumit timp la lumina soarelui, pentru a regla ceasul biologic.

Puteti face mai usoara tranzitia band cafea sau ceai la ora care corespunde diminetii din locul in care mergeti. La ora la care veti merge acolo la culcare, beti o cana de lapte de soia cu miere.

Respectati-va cu strictete programul la destinatie. Mergeti la culcare la timp. Daca este nevoie, luati plante medicinale cu efect de somnifer. Daca va treziti in toiul noptii din cauza decalajului orar, nu va ridicati din pat.

Respectand perioada de odihna din zona noului fus orar facilitati tranzitia. Daca din pricina decalajului orar va e somn cand nu este vremea de culcare, faceti lucruri care va tin treaz - intalniri, exercitii fizice sau alte activitati care va plac.

Produse naturale Calivita recomandate in decalaj de fus orar:

Melatonina

Rhodiolin

 

<< back                        Inscrie-te aici!                 Recomanda unui prieten

Nou

Livrare Gratuita produse Calivita

Marturii
Iata cateva marturii primite de la consumatorii produselor Calivita ..

Sunt mamica unei fetite de 9 ani si jumatate, pe nume Anca Alexandra care, in urma cu trei ani, era tare slabuta si, asemeni multor copii, acuza lipsa poftei de mancare