Acidophilus and Psyllium Produs Calivita
Home
Produse Calivita
Afectiuni  Produse Calivita comandate de Dvs
Contact
 

Home > Afectiuni > Diabet

Meniu
Home
Produse Calivita
Promotie
Afectiuni
Marturii
Categorii produse
Antioxidanti
Vitamine
Minerale
Multivitamine
Digestie usoara
Produse slabit
Extracte din plante
Produse cosmetice
Dispozitive Calivita
Produse corp si par
Alte produse
Despre Noi
Leadership
Afiliere
Oportunitati
Afacere
Seminarii
Harta site
Contact

Diabet - tratarea cu produse naturale CaliVita

Diabetul este o boala de metabolism, cu evolutie cronica, cauzata de o carenta de insulina sau de utilizarea scazuta a insulinei de catre tesuturi si care antreneaza un exces de glucoza in sange.

Simptomele principale la un bolnav cu diabet:
- poliuria (urina in cantitate mare, intre 2-5 litri in 24 de ore),
- polidipsia (sete exagerata cu un consum mare de lichide),
- polifagia (consum exagerat de alimente),
- slabire accentuata.

Diabet de tip l - Se manifesta la copii, adolescenti si adulti tineri si se caracteriazeaza prin absenta totala a productiei de insulina, diabeticii de tip l sunt insulinodependenti pe viata. Cauze: predispozitia genetica, infectii, stres emotional etc. Instalarea bolii este relativ rapida si se manifesta prin triada - polifagie, polidipsie, poliurie si scadere in greutate. Diabetul de tip l este o boala autoimuna cu specificitate de organ, in care celulele beta ale insulelor Largenhans din pancreas sunt distruse de limfocitele T-citotoxice printr-un proces mediat imunologic.

Diabet de tip 2 - diabet gras - diabetul maturitatii, este noninsulinodependent . Cauze: predispozitie ereditara, surplus in greutate, sedentarism, alimentatie bogata in grasimi saturate. Boala evolueaza mult timp fara simptome, mai multi ani chiar si se descopera cand boala este deja instalata. Diabetul de tip 2, rezulta fie din disfunctia celulelor beta pancreatice, fie prin scaderea eficacitatii insulinei de a fi preluata la nivel de receptori celulari - insulinorezistenta. Cele doua tipuri de diabet induc o serie de manifestari clinice comune si manifestari specifice.

Prevenirea si tratamentul complicatiilor diabetice presupune in primul rand reglarea nivelului glicemiei sanguine, depistarea factorului de risc absolut - ereditar - cazuri de diabet in familie, depistarea factorilor de risc secundari - tendinta la obezitate, modificari hormonale, hipertensiune arteriala, exces de colesterol, boli infectioase, afectiuni ale sistemului nervos central care evolueaza cu hiperfunctia hipofizei, corticosuprarenalei si a tiroidei, femei care dau nastere la copii cu o greutate mai mare de 4 kg. Depistarea precoce a diabetului: o persoana are diabet daca, de doua ori, prezinta o glicemie (pe stomacul gol) mai mare de 1,25 g/l. Valori normale: intre 0,8 si 1,10 g/l.

Un tratament naturist - in paralel cu cel alopat, dietoterapia si multa miscare - rezolva multe dintre cazurile de diabet noninsulinodependent si produce o ameliorare vizibila in cazul diabetului insulinodependent.

Produse naturale Calivita pentru diabet:

- Rhodiolin - 3 capsule/zi
- Nopalin -6 tablete/zi
- Citrimax and Chromium - 3 tablete/zi
- Zen Thonic - 30ml de 3 ori/zi

 

<< back                        Inscrie-te aici!                 Recomanda unui prieten

Nou

Livrare Gratuita produse Calivita

Marturii
Iata cateva marturii primite de la consumatorii produselor Calivita ..

Sunt mamica unei fetite de 9 ani si jumatate, pe nume Anca Alexandra care, in urma cu trei ani, era tare slabuta si, asemeni multor copii, acuza lipsa poftei de mancare