Acidophilus and Psyllium Produs Calivita
Home
Produse Calivita
Afectiuni  Produse Calivita comandate de Dvs
Contact
 

Home > Afectiuni > Diaree

Meniu
Home
Produse Calivita
Promotie
Afectiuni
Marturii
Categorii produse
Antioxidanti
Vitamine
Minerale
Multivitamine
Digestie usoara
Produse slabit
Extracte din plante
Produse cosmetice
Dispozitive Calivita
Produse corp si par
Alte produse
Despre Noi
Leadership
Afiliere
Oportunitati
Afacere
Seminarii
Harta site
Contact

Diaree - tratament cu produse naturale CaliVita

Diareea este o suferinta destul de frecventa, mai ales in sezonul cald, cauzele sale fiind: greselile de alimentatie, infectiile, unele boli de intestine.

Diaree - este un simptom clinic caracterizat prin eliminarea frecventa de materii fecale neformate, cu resturi alimentare incomplet digerate sau nedigerate.

Cauzele aparitiei diareei:
Diaree prin disbioza intestinala - Exista mai multi factori (de exemplu antibioticele) care inhiba flora intestinala normala si astfel suprima digestia bacteriana din colon. Cand echilibrul florei intestinale este dezechilibrat, se dezvolta exagerat un germen in detrimentul altuia.

Agentii patogeni devin excitanti patologici ai mucoasei intestinale, maresc peristaltismul si exsudatia endointestinala si creeaza conditii de dezvoltare a unei flore bacteriene patogene. In acest caz, se poate dezvolta fie flora de fermentatie, fie flora de putrefactie, fie ambele (diaree cu fermentatie si putrefactie).

Diaree prin insuficienta enzimatica - In cazul carentelor enzimatice digestive si pancreatice, digestia si absorbtia substantelor nutritive este incompleta, are loc accelerarea tranzitului intestinului subtire si gros, care constituie un element de excitatie motorie si secretorie la nivelul colonului, cu modificarea consistentei materiilor fecale.

Diaree din infectii cu germeni patogeni - Unii germeni produc toxine (stafilococ auriu, vibrion holeric, bacil dizenteric, coli, perfringens) care induc pierderi de lichide si electroliti. Unele bacterii poseda enzime cu activitate glicozidazica care degradeaza mucusul protector gastrointestinal si favorizeaza agresiunea directa a germenilor si a produselor lor de metabolism asupra epiteliului intestinal.

Diaree gastrogena - In gastrita hipoacida (lipsa acidului clorhidric) sau gastrita hiperacida (hipersecretie de acid clorhidric).

Diaree biliara - In insuficienta biliara: prin lipsa sucului biliar in intestin, prin continutul insuficient al bilei in saruri biliare, sau cand bila este varsata in duoden intr-un ritm nesincronizat cu prezenta alimentelor (in dischinezie biliara sau la persoanele cu colecistectomie).

Diaree alergica - Sensibilizarea intestinului prin alergene medicamentoase sau alimentare (lapte, oua, capsuni etc).

Recomandari in diaree:
Regim alimentar cu produse astringente - orez fiert, paine prajita, gutui rase, afine, lamai, morcovi, ceai de menta, galbenele, lemn dulce, sunatoare, obligeana, carbune medicinal si multe lichide pentru prevenirea deshidratarii si pentru a ajuta organismul sa elimine toxinele.
Aplicarea unui tratament corespunzator in diferitele forme de diaree: diaree cu durata limitata, diaree cronica, diaree prin disbioza intestinala, diaree prin insuficienta enzimatica, diareea din infectii cu germeni patogeni, diaree alergica, diaree gastrogena, diaree biliara, diaree emotionala.

Produse naturale Calivita recomandate in diaree:

AC-Zymes - 3 capsule/zi
Digestive Enzymes - 3 tablete/zi
Garlic Caps - 4 capsule/zi
ParaProtex - 3 tablete/zi

 

<< back                        Inscrie-te aici!                 Recomanda unui prieten

Nou

Livrare Gratuita produse Calivita

Marturii
Iata cateva marturii primite de la consumatorii produselor Calivita ..

Sunt mamica unei fetite de 9 ani si jumatate, pe nume Anca Alexandra care, in urma cu trei ani, era tare slabuta si, asemeni multor copii, acuza lipsa poftei de mancare