Faringita tratata cu produse naturale CaliVita

Acidophilus and Psyllium Produs Calivita
Home
Produse Calivita
Afectiuni  Produse Calivita comandate de Dvs
Contact
 

Home > Afectiuni > Faringita

Meniu
Home
Produse Calivita
Promotie
Afectiuni
Marturii
Categorii produse
Antioxidanti
Vitamine
Minerale
Multivitamine
Digestie usoara
Produse slabit
Extracte din plante
Produse cosmetice
Dispozitive Calivita
Produse corp si par
Alte produse
Despre Noi
Leadership
Afiliere
Oportunitati
Afacere
Seminarii
Harta site
Contact

Faringita tratata cu produse naturale CaliVita

Faringita este o afectiune ce consta in inflamarea orofaringelui cauzata de infectii mai frecvent virale, uneori bacteriene. Faringita este o infectie bacteriana a faringelui si a amigdalelor.

Etiologia este in general infectioasa, cu cazuri de origine virala si cazuri de orgine bacteriana. Faringita se manifesta prin gat dureros cu iradieri spre zona urechilor, amigdale rosii, umflate, ganglioni limfatici umflati in partea anterioara a gatului, febra, durere de cap, dureri musculare, dureri abdominale si posibile varsaturi.

Rosul in gat apare mai frecvent intre 6 şi 12 ani. Este produs de bacteria Streptococcus pyogenes (grupa A de streptococ betahemolitic). Bacteriile se transmit prin picaturi de saliva ce contin streptococ, de la o persoană la alta prin tuse, respiratie, stranut.

O perioada scurta de timp, bacteria poate trai pe tocul ori clanta usii contaminate, sau pe alte suprafete. Dacă obiectul infectat este atins ,iar apoi persoana isi atinge ochii, nasul, gura, se poate contamina cu bacterii. De asemenea, bacteria se poate transmite prin alimente infectate.

Deoarece simptomele sunt similare cu cele ale altor boli, inclusiv raceli, medicul îi va face pacientului un examen bacteriologic pentru infectia streptococică, sub forma unui exudat faringian.

Pentru acest test, se atinge cu un tampon de vată partea din spate a gâtului, iar secreţiile de pe el sunt duse la laborator pentru analize. De curând, este disponibil un test rapid care da diagnosticul in decurs de o ora.

Totusi, prin acest test se pierd cam 30% din cazurile de rosu în gat, ceea ce impune apelarea la vechiul examen. Deşi roşul în gât, de obicei, nu este periculos, poate conduce la complicaţii dacă nu este tratat.

Acestea pot fi scarlatina, infectii ale urechii sau complicatii tardive, cum ar fi afectarea renala (nefrita) si reumatismul articular acut.

Produse naturale Calivita recomandate in faringita:

ParaProtex produs original Calivita extracte de plante ( Quisqualis indica, Berberis vulgaris, Chenopodium anthehelminticum , iarba de smirna si altele ) cu actiune antimicrobiana, antiparazitara, antimicotica
ParaProtex
White Willow
White Willow
Kids Greens produs original Calivita tonifiant, regenerant, imunomodulator, detoxifiant, antioxidant, antiinflamator, reglator al tranzitului intestinal datorita continutului de probiotice, fibre de mar si tarate de orez
Kids Greens
Liquid C + Bioflavonoids with Rose Hips vitamina C CU Bioflavonoide ce contine extract din citrice, cirese de Barbados
Liqiud C Bioflavonoids
       

<< back                        Inscrie-te aici!                 Recomanda unui prieten

Nou

Livrare Gratuita produse Calivita

Marturii
Iata cateva marturii primite de la consumatorii produselor Calivita ..

Sunt mamica unei fetite de 9 ani si jumatate, pe nume Anca Alexandra care, in urma cu trei ani, era tare slabuta si, asemeni multor copii, acuza lipsa poftei de mancare