Febra tratata cu produse naturale CaliVita

Acidophilus and Psyllium Produs Calivita
Home
Produse Calivita
Afectiuni  Produse Calivita comandate de Dvs
Contact
 

Home > Afectiuni > Febra

Meniu
Home
Produse Calivita
Promotie
Afectiuni
Marturii
Categorii produse
Antioxidanti
Vitamine
Minerale
Multivitamine
Digestie usoara
Produse slabit
Extracte din plante
Produse cosmetice
Dispozitive Calivita
Produse corp si par
Alte produse
Despre Noi
Leadership
Afiliere
Oportunitati
Afacere
Seminarii
Harta site
Contact

Febra tratata cu produse naturale CaliVita

Febra reprezinta cresterea temperaturii corporale la peste 38 grade. Desi valoarea normala a temperaturii corpului este de 37 de grade, intre 37 si 38 de grade temperatura excedentara este considerata sub-febra.

Avand in vedere ca febra este un mod natural de lupta al organismului impotriva bacteriilor, virusilor sau aberatiilor celulare, unii cercetatori sustin ca lupta este mai eficienta in prezenta febrei (temperatura mare). Pe de alta parte, daca e prea mare, pacientul se va simti rau si nu va putea sa manance, sa bea sau sa doarma. Iar aceasta ingreuneaza insanatosirea.

Febra este unul din mijloacele de aparare ale organismului fata de agentii patogeni si nu o suferinta, cum s-a crezut initial. Se manifesta prin cresterea temperaturii corpului peste 37 grade C, in unele cazuri ajungand pana la 41 grade C sau chiar mai mult.

Cand este foarte crescuta si prelungita, devine un dusman de temut, deoarece distruge celulele nervoase. Febra in sine nu este o boala, ci un simptom. De regula este simptomul anumitor boli infectioase. Fara indoiala insa febra inalta si frica generata de existenta acesteia creeaza multe neplaceri.

Printr-o simpla palpare a fruntii sau a pielii nu se poate stabili cu siguranta daca persoana in cauza are sau nu febra, pentru asta fiind nevoie de un termometru. In cazul sugarului sau al copilului mic (pana la varsta de 3 ani), temperatura se masoara intrarectal.

In aceasta zona a corpului, temperatura normala este de pana la 37.5C. La copiii mai mari si la adulti, temperatura se masoara subaxilar, parametrii normali fiind intre 36,3 -36,8C, peste aceste valori, fiind deja vorba de febra.

Produse naturale Calivita recomandate in febra:

White Willow
White Willow
Vitamina c 1000
Vitamina C 1000
Garlic Caps
Garlic Caps
     

<< back                        Inscrie-te aici!                 Recomanda unui prieten

Nou

Livrare Gratuita produse Calivita

Marturii
Iata cateva marturii primite de la consumatorii produselor Calivita ..

Sunt mamica unei fetite de 9 ani si jumatate, pe nume Anca Alexandra care, in urma cu trei ani, era tare slabuta si, asemeni multor copii, acuza lipsa poftei de mancare