Acidophilus and Psyllium Produs Calivita
Home
Produse Calivita
Afectiuni  Produse Calivita comandate de Dvs
Contact
 

Home > Afectiuni > Fibrom uterin

Meniu
Home
Produse Calivita
Promotie
Afectiuni
Marturii
Categorii produse
Antioxidanti
Vitamine
Minerale
Multivitamine
Digestie usoara
Produse slabit
Extracte din plante
Produse cosmetice
Dispozitive Calivita
Produse corp si par
Alte produse
Despre Noi
Leadership
Afiliere
Oportunitati
Afacere
Seminarii
Harta site
Contact

Fibrom uterin - Tratament cu produse naturale CaliVita

Fibromul uterin este o masa celulara ce se dezvolta la nivelul uterului. Fibromul se poate dezvolta in interiorul cavitatii uterine, la exteriorul uterului sau in grosimea peretelui acestuia.
Fibromul mai este numit si tumora fibroasa, leiomiom sau miom, dar acesta nu este o tumora maligna (cancer).

Uter - Este organul cel mai dezvoltat al caii genitale feminine, situat median in cavitatea pelvina intre vezica urinara si rect. Uterul este un organ muscular, cu pereti grosi, are forma de para cu extremitatea mare orientata superior si are rolul de a adaposti fatul pe masura ce se dezvolta. Corpul uterin se continua in partea superioara cu trompele uterine, in partea inferioara cu istmul, in prelungirea caruia se afla colul uterin, pe circumferinta caruia se insereaza vaginul.

Fibromul nu trebuie tratat decat in momentul in care creeaza probleme.
Fibroamele sunt mai frecvent intalnite la femei de 30–40 de ani. Pana la varsta de 50 de ani, 80% din femei prezinta fibroame uterine.

Fibroamele uterine cresc de obicei lent, insa pot avea o dezvoltare imprevizibila. Un fibrom poate sa apara brusc si sa aibe o crestere lenta pana la o anumita dimensiune, pentru a ramane neschimbat timp indelungat. Sau, poate atinge dimensiunea unei lamai, se mentine o perioada la aceasta marime, pentru ca apoi sa se modifice din nou. Desi este posibila cresterea continua a unui fibrom atata vreme cat este alimentat cu estrogeni, majoritatea se opresc cand ajung la o anumita dimensiune. De obicei, fibromul uterin creste atat timp cat se mentine functia ovarelor, iar dupa instalarea menopauzei acesta nu se va mai dezvolta.

Cauzele formarii fibromului uterin – Fibroamele apar in general la femeile intre 20 si 50 de ani si sunt expresia uterina a unor tulburari hormonale caracterizate prin exces de estrogeni ovarieni (exces de foliculina - hiperfoliculinemie) asociata cu o insuficienta progesteronica si androgenica.

Tipuri de fibrom uterin:
Fibroam intramural, cu localizare in interiorul peretelui uterin (latina “mur”- perete) si care sunt foarte des intalnite.
Fibroam submucoase, cu dezvoltare in submucoasa interioara a uterului careia ii pot cauza o deplasare pe masura ce se dezvolta, pot cauza dureri menstruale, cicluri neregulate, contractii ale uterului (care incearca sa elimine corpul strain), crampe. Desi au dimensiuni reduse, aceste fibroame pot induce tulburari grave.
Fibroam subseroas, cu localizare pe peretele exterior al uterului, cresc dinspre uter inspre cavitatea abdominala, nu produc dereglari de ciclu decat foarte rar, insa daca se dezvolta mult, pot comprima alte organe din cavitatea abdominala. Pot comprima coloana vertebrala si astfel apar dureri lombare, pot comprima rectul si se instaleaza constipatia, pot comprima vezica urinara si cauzeaza urinari frecvente.

Fibroamele uterine pot fi unice sau pot fi formate din numerosi noduli de marimi diferite, de la aceea a unei boabe de piper, la aceea a unui cap de adult si pot ajunge pana la o greutate de 12 kg. Sunt considerate periculoase fibroamele care sunt de minim dimensiunea unei lamai si care produc sangerari abundente, dureri sau alte complicatii.

Recomandari in fibrom uterin:
In cazul fibroamelor uterine de talie mica si mijlocie este eficace administrarea unor produse naturiste cu efect de reglare hormonala (raport estrogen-progesteron), reglarea ciclului menstrual, efect antihemoragic si antianemic, cu efect direct asupra tumorii benigne si de prevenire a malignizarii.

Produse naturale Calivita recomandate in fibrom uterin:

Vital Woman – 3 tablete/zi
Menopausal Formula – 3 capsule/zi
Shark Aid – 6 tablete/zi
Rhodiolin – 6 capsule/zi

<< back                        Inscrie-te aici!                 Recomanda unui prieten

Nou

Livrare Gratuita produse Calivita

Marturii
Iata cateva marturii primite de la consumatorii produselor Calivita ..

Sunt mamica unei fetite de 9 ani si jumatate, pe nume Anca Alexandra care, in urma cu trei ani, era tare slabuta si, asemeni multor copii, acuza lipsa poftei de mancare