Fisura anala tratata cu produse naturale CaliVita

Acidophilus and Psyllium Produs Calivita
Home
Produse Calivita
Afectiuni  Produse Calivita comandate de Dvs
Contact
 

Home > Afectiuni > Fisura anala

Meniu
Home
Produse Calivita
Promotie
Afectiuni
Marturii
Categorii produse
Antioxidanti
Vitamine
Minerale
Multivitamine
Digestie usoara
Produse slabit
Extracte din plante
Produse cosmetice
Dispozitive Calivita
Produse corp si par
Alte produse
Despre Noi
Leadership
Afiliere
Oportunitati
Afacere
Seminarii
Harta site
Contact

Fisura anala tratata cu produse naturale CaliVita

Fisura anala este o taietura in anus provocata de un ulcer liniar dureros format la marinea anusului. Fisurile anale, cunoscute sub numele de fisuri in anus, pot provoca mancarime, durere sau sangerare. Fisurile se pot extinde in sus inspre mucoasa rectala inferioara; sau in jos provocand o urma de piele umflata, ce se poate dezvolta la limita anusului, cunoscuta sub numele de pilon aparator.

Fisura anala masoara in medie pana la 1 cm lungime, pana la 3-5 mm in latime (la baza) si aproximativ 2-3 mm in adancime. Schematic, fisurile se pot imparti in fisuri simple sau tinere (”fisurete”), fisuri evoluate sau complete si fisuri vechi, complicate sau “imbatranite”. Cu timpul, in stadiile urmatoare, ulceratia se adanceste progresiv, facand uneori sa apara chiar si fibrele musculare ale sfincterului intern.

In stadiile mai avansate din fisurile vechi poate aparea fibroza sfincterului sau ulceratia atona. In acelasi timp si bordurile ulceratiei fixe, drepte si abrupte, asa cum apar in fisurile simple, ajung mai tarziu, in fisurile vechi si complicate, sa se ingroase si apoi sa se decoleze pe 2-3 mm de o parte si de alta a ulceratiei. Constipatia sau diareea grava, combinata de obicei cu presiunea nervoasa exercitata pe o perioada mai lunga de timp, poate produce abrasions anale, fisuri simple ca niste taieturi, sau ulcere acute la marginea anusului.

La constipatie, aceasta boala este provocata de eliminarea unui scaun tare care rupe pielea din jurul anusului dupa defecatie. La diaree, aceasta boala este provocata de o folosire si stergere mult peste limite a unui canal anal inflamat. Fiind asociata si cu o infectie anala crypt, provocand cryptitis, o fisura, un ulcer sau chiar si un abces pot aparea in partea superioara a canalului anal unde acesta se leaga de mucoasa rectala inferioara.

La unii pacienti, fisura anala nu se vindeca si devine dureroasa facandu-se simtita la fiecare miscare a intestinului. Fisura dezvolta o baza fibroasa alba de-a lungul timpului. Aditional, se pot dezvolta o urma anala externa de piele numita pilon de aparare si o papila largita pe marginea superioara a anusului.

Un pacient poate elimina bucati de materiale nedigerate (ex. floricele de porumb si seminte de floarea soarelui cu coaja) prin anus, rupand pielea anala, provocand astfel o fisura. Fisurile anale pot apare in urma unei operatii anorectale, tuberculoza sau cancer al anusului.

Produse naturale Calivita recomandate in fisura anala:

Acidophilus  produs original Calivita contine Lactobacillus acidophyllus si mucilagiu din seminte de Plantago Ovata (Psillium) cu rolul de a reface flora bacteriana intestinala, de a reduce nivelul colesterolului, a asigura un bun tranzit intestinal, poate preveni cancerul de colon, are efect antibacterian, antiparazitar, antiviral, antimicotic, imuno-modulator
Acidophilus
Green Care extract de alfalfa ( lucerna), care neutralizeaza acidul gastric, are efect coagulant oprind sangerarile, fortifica organismul
Green Care
Ocean 21 extracte din plante ( aloe vera, pau d’arco ) si alge marine care fortifica sistemul imunitar, regleaza functia digestiva, efect analgesic, antiinflamator, antioxidant, regenereaza tesuturile
Ocean 21
     

<< back                        Inscrie-te aici!                 Recomanda unui prieten

Nou

Livrare Gratuita produse Calivita

Marturii
Iata cateva marturii primite de la consumatorii produselor Calivita ..

Sunt mamica unei fetite de 9 ani si jumatate, pe nume Anca Alexandra care, in urma cu trei ani, era tare slabuta si, asemeni multor copii, acuza lipsa poftei de mancare