Fragilitatea capilara tratata cu produse naturale CaliVita

Acidophilus and Psyllium Produs Calivita
Home
Produse Calivita
Afectiuni  Produse Calivita comandate de Dvs
Contact
 

Home > Afectiuni > Fragilitate capilara

Meniu
Home
Produse Calivita
Promotie
Afectiuni
Marturii
Categorii produse
Antioxidanti
Vitamine
Minerale
Multivitamine
Digestie usoara
Produse slabit
Extracte din plante
Produse cosmetice
Dispozitive Calivita
Produse corp si par
Alte produse
Despre Noi
Leadership
Afiliere
Oportunitati
Afacere
Seminarii
Harta site
Contact

Fragilitatea capilara tratata cu produse naturale CaliVita

Fragilitatea capilara reprezinta o scadere a rezistentei peretilor vaselor de sange. Peretii capilarelor (vase de sange cu diametru foarte redus) sunt mai fragili decat in mod normal.

O fragilitate capilara se observa in purpura simplex sau senila, boala lui Rendu-Osler, purpura alergica, purpurele metabolice cauzate de scorbut, diabet, boala lui cushing, ciroza, uremie, precum si de infectii si de disproteinemii.

Ea poate rezulta dintr-un tratament de lunga durata cu corticosteroizi. Afectiunea antreneaza sangerari variabile care merg de la purpura benigna pana la hemoragia oculara sau cerebrala.

Pentru fragilitatea capilara, cauzele pot fi locale (capilare cu perete fragil, sensibil) sau sistemice (generale). In cazul unor afectiuni sistemice, teleangiectazia (spargerea vaselor la distanta fata de focarul bolii) poate fi prevenita doar prin tratarea afectiunii care a generat problema.

Preventiv poti se poate adopta o conduita de viata care sa "crute" vasele de sange. Nu stati mult in picioare, evitati schimbarile bruse de temperatura, nu faceti dusuri sau bai fierbinti.

O cauză frecventa a sāngerarilor nazale la adulti şi mai putin periculoasa este fragilitatea capilara crescuta pe care unele persoane fie au mostenit-o, fie au dobandit-o in urma unei rinite cronice sau unei sinuzite.

Exista situatii in care fragilitatea capilara apare brusc, la o anumita varsta, fara ca persoana in cauza sa o fi mostenit din familie. In aceste cazuri, se impune vizita de urgenta la medic.

Produse naturale Calivita recomandate in fragilitate capilara:

Liquid C + Bioflavonoids with Rose Hips vitamina C CU Bioflavonoide ce contine extract din citrice, cirese de Barbados
Liqiud C Bioflavonoids
Protect
Protect
Vein Care produs original Calivita unguent din extract de saliva de lipitoare, hirudina cu effect vasodilatator,imbunatateste circulatia arteriala si venoasa periferica
Vein Care
Omega 3
Omega 3
Noni Liquid produs original Calivita un panaceu care stimuleaza imunitatea, grabeste vindecarea, cicatrizarea si regenerarea tesuturilor, impiedica diferentierea celulara
Noni Liquid
         

<< back                        Inscrie-te aici!                 Recomanda unui prieten

Nou

Livrare Gratuita produse Calivita

Marturii
Iata cateva marturii primite de la consumatorii produselor Calivita ..

Sunt mamica unei fetite de 9 ani si jumatate, pe nume Anca Alexandra care, in urma cu trei ani, era tare slabuta si, asemeni multor copii, acuza lipsa poftei de mancare