Acidophilus and Psyllium Produs Calivita
Home
Produse Calivita
Afectiuni  Produse Calivita comandate de Dvs
Contact
 

Home > Afectiuni > Frigiditate

Meniu
Home
Produse Calivita
Promotie
Afectiuni
Marturii
Categorii produse
Antioxidanti
Vitamine
Minerale
Multivitamine
Digestie usoara
Produse slabit
Extracte din plante
Produse cosmetice
Dispozitive Calivita
Produse corp si par
Alte produse
Despre Noi
Leadership
Afiliere
Oportunitati
Afacere
Seminarii
Harta site
Contact

Frigiditate - Tratament cu produse naturale CaliVita

Frigiditatea este o disfunctie sexuala ce se manifesta prin indiferenta sau aversiune fata de activitatea sexuala, reducerea libidoului si incapacitatea de a avea orgasm si dureri vaginale in timpul actului sexual - vaginite.

Frigiditatea nu trebuie confundata cu celelalte forme ale disfunctiei sexuale feminine. Dispareunia se manifesta prin aparitia unor dureri in timpul raporturilor sexuale si evoca la inceput o cauza organica. Vaginismul este o contractie involuntara a musculaturii perineale, din cauza caruia penetrarea devine dificila sau chiar imposibila si este in principal de origine psihologica. Anorgasmia reprezinta absenta (totala sau partiala) a orgasmului, desi dorinta sexuala este mentinuta.

In cazul neidentificarii unor probleme de ordin fizic, este foarte bine sa examinam posibilitatea aparitiei frigiditatii ca urmare a unor probleme functionale ale aparatului psihic. Trebuie inteles faptul ca viata noastra psihica nu se limiteaza la ceea ce este constient, ci exista si niveluri mai profunde (inconstient, subconstient) care sunt la fel de active ca si constientul si care interactioneaza permanent cu acesta.

Astfel, frigiditatea poate sa apara ca o consecinta a refularii, respectiv a procesului prin care anumite imagini, idei, tendinte sau dorinte neplacute pentru persoana respectiva sau care contravin normelor morale sunt indepartate din constiinta inspre inconstient, de unde insa au tendinta permenenta de a incerca sa iasa la suprafata.

O alta situatie care poate determina frigiditatea este cea in care in cuplu exista o stare permanenta de nemultumire. In acest caz, psihicul nostru reactioneaza ca un bumerang si refuza pur si simplu sa ne permita sa ne mai simtim bine atunci cand avem un contact sexual cu persoana care ne-a cauzat atatea suparari, chiar daca in acel moment constient ne dorim acest lucru.

De asemenea, frigiditatea se poate manifesta si ca o adevarata metoda de aparare pe care organismul o pune in scena impotriva "inamicului" atunci cand femeia in cauza se teme foarte tare de o eventuala sarcina.

Cauze fizice:
- insuficienta ovariana - secretie redusa de hormoni femini, estrogeni in special, ceea ce produce o reactie in lant - absenta dorintei erotice, lubrifiere insuficienta, contractura musculara la nivel vaginal etc.
- administrarea unor medicamente de sinteza cu efecte psihotrope - tranchilizante, sedative, somnifere, tratamentul cu corticosteroizi si citostatice.
- femei care sufera de anumi boli: anexita, metro-anexita, endometrioza, diabet, scleroza multipla, afectiuni tumorale etc. si care conduc la absenta dorintei erotice (frigiditate).

Cauze psihice: la unele femei, frigiditatea apare ca urmare a unor puternice blocaje psihice, provocate de prejudecati diverse sau teama de a ramane insarcinata.

Produse naturale Calivita recomandate in frigiditate:

Vital Woman
Vital Woman
Intimoments unguent natural pe baza de plante pentru igiena intima, cu efecte positive asupra vietii sexuale
Intimoments

Rhodiolin produs original calivita extract din planta Rhodiola Rosea care combate efectele stresului, echilibreaza funciile psihice, mentine homeostazia organismului

Rhodiolin

     

<< back                        Inscrie-te aici!                 Recomanda unui prieten

Nou

Livrare Gratuita produse Calivita

Marturii
Iata cateva marturii primite de la consumatorii produselor Calivita ..

Sunt mamica unei fetite de 9 ani si jumatate, pe nume Anca Alexandra care, in urma cu trei ani, era tare slabuta si, asemeni multor copii, acuza lipsa poftei de mancare