Acidophilus and Psyllium Produs Calivita
Home
Produse Calivita
Afectiuni  Produse Calivita comandate de Dvs
Contact
 

Home > Afectiuni > Gastrita

Meniu
Home
Produse Calivita
Promotie
Afectiuni
Marturii
Categorii produse
Antioxidanti
Vitamine
Minerale
Multivitamine
Digestie usoara
Produse slabit
Extracte din plante
Produse cosmetice
Dispozitive Calivita
Produse corp si par
Alte produse
Despre Noi
Leadership
Afiliere
Oportunitati
Afacere
Seminarii
Harta site
Contact

Gastrita - Tratata cu produse naturale CaliVita

Gastrita reprezinta o inflamatie a mucoasei stomacului, cu evolutie acuta sau cronica. Gastrita acuta este urmarea unui exces alimentar, mai ales a excesului de alcool sau survine dupa inghitirea accidentala sau voluntara de substante toxice (in special soda caustica). Se intalneste in cursul bolilor infectioase.

Gastrita cronica este urmarea gastritei acute sau se instaleaza progresiv la cei care mananca repede si la ore neregulate. Imediat sau la cateva ore dupa o masa neregulata sau cu alimente prea grase, bolnavul are senzatia de voma, ragaieli cu miros neplacut, caldura cu transpiratii, dureri de cap. Durerile de stomac au aspect de colica si pot fi insotite de varsaturi, dupa care durerile se calmeaza.

Gastrita acuta - Este un accident inflamator acut al mucoasei stomacului, cu unele manifestari clinice: hiperaciditate sau hipoaciditate gastrica, dureri epigastrice cu fond continuu si cu exacerbari, greata, varsaturi mai intai suc gastric, apoi suc gastric incarcat cu mucus, halena fetida, limba incarcata, lipsa poftei de mancare, anorexie fata de anumite alimente.

Gastrita acuta se instaleaza rapid dupa ingerarea anumitor alimente ca alcool, condimente, medicamente (aspirina), alimente prea reci sau prea fierbinti, mese copioase, masticatie insuficienta, alimente improprii, nedigerabile, alimente la care exista intoleranta (alergie), agenti microbieni (alimente infectate), alcool, tutun, condimente (consumate cronic au efect iritant). Evolutia este de 3- 4 zile sau mai mult, iar bolnavii raman cu "stomac sensibil". Gastrita acuta recidivanta, netratata, conduce la gastrita cronica.

Gastrita cronica - Proces inflamator gastric cu modificari functionale motorii si secretorii. Pliurile mucoasei gastrice ingrosate, rigide, infiltrate edematos, cu eroziuni (leziuni), mucoasa ingrosata sau subtiata.

Manifestari clinice: hiperaciditate sau hipoaciditate gastrica, durere in epigastru, durere continua, cu exacerbari postalimentare si la eforturi, varsaturi apoase, mai ales matinale, regurgitari, eructatii, arsuri, reducerea poftei de mancare, gust rau in gura, fenomene vegetative care insotesc gastrita cronica - transpiratii, tahicardie, valuri de caldura, cefalee si care survin imediat dupa mese.
Cauze: sunt aceleasi ca la gastrita acuta si chiar un accident de gastria acuta ca factor initial, iar recidivele de gastrita acuta se transforma in gastrita cronica si care netratata conduce la ulcer gastric.

Alimentatie recomandata: usoara (supe de zarzavaturi, branza de vaci, paine alba, mere coapte). Se va manca incet, iar in cazul durerilor dupa masa se va sta culcat cu o compresa calduta pe abdomen.
Sunt interzise urmatoarele alimente: carne grasa, vanat, ceapa, castraveti, telina.

Produse naturale Calivita recomandate in gastrita:

Green Care - 6 tablete/zi.
Zen Thonic - 30 ml de 3 ori/zi
Rhodiolin - 3 capsule/zi
Acidophilus with Psylium - 3 capsule/zi
Digestive Enzymes - 3 tablete/zi

<< back                        Inscrie-te aici!                 Recomanda unui prieten

Nou

Livrare Gratuita produse Calivita

Marturii
Iata cateva marturii primite de la consumatorii produselor Calivita ..

Sunt mamica unei fetite de 9 ani si jumatate, pe nume Anca Alexandra care, in urma cu trei ani, era tare slabuta si, asemeni multor copii, acuza lipsa poftei de mancare