Acidophilus and Psyllium Produs Calivita
Home
Produse Calivita
Afectiuni  Produse Calivita comandate de Dvs
Contact
 

Home > Afectiuni > Hemoroizi

Meniu
Home
Produse Calivita
Promotie
Afectiuni
Marturii
Categorii produse
Antioxidanti
Vitamine
Minerale
Multivitamine
Digestie usoara
Produse slabit
Extracte din plante
Produse cosmetice
Dispozitive Calivita
Produse corp si par
Alte produse
Despre Noi
Leadership
Afiliere
Oportunitati
Afacere
Seminarii
Harta site
Contact

Hemoroizi - tratament cu produse naturale CaliVita

Hemoroizii sunt dilatatii (varice) ale venelor regiunii anorectale. Plexul venos hemoroidal inferior, apartinand venei cave inferioare este sursa de hemoroizi externi. Plexul venos hemoroidal superior, apartinand sistemului port, de care este legat prin venele mezenterice inferioare, este sursa de hemoroizi interni.

Hemoroizii constituie o afectiune frecventa, acestia apar in proportie egala la barbati si femei, mai ales intre 30 si 50 de ani. Prin evolutia lor cronica, cu pusee acute si cu complicatii posibile, pot constitui adevarate infirmitati fizice si psihice.

Hemoroizii apar datorita prezentei unei jene in circulatia sanguina rectala, care antreneaza staza sanguina, hipertensiune venoasa localizata si bulversarea curentului venos. La inceput apar mici dilatatii venoase, care dau nastere venelor hemoroidale.

Cauze care duc a aparitia de hemoroizi: constipatia cronica, efortul de eliminare a fecalelor, folosirea pe termen lung a laxativelor sau a clismelor. Ridicarea de greutati, tusea puternica, lipsa miscarii, statul pe scaun timp indelungat, apare mai ales ca boala profesionala, de exemplu la soferi. In cazul femeilor gravide aparitia hemoroizilor este frecventa deoarece dezvoltarea fetusului apasa toate venele din partea inferioara a abdomenului.

Dureri la inceput slabe, apoi dureri intense in regiunea anala. Hemoragia poate fi cu sange rosu deschis, sau cu sange rosu inchis daca a stagnat mai mult in ampula rectala. Cantitatea de sange poate fi de la cateva picaturi, pana la adevarate hemoragii (rectoragii).

Scurgeri patologice anale: apar in special la hemoroizii inflamati si infectati. Acestea reprezinta scurgeri mucoase sau muco-sanguinolente, cu caracter permanent. Regiunea anala si perianala este prinsa din cauza umiditatii permanente iritante si are loc o reactie inflamatoare pruriginoasa, foarte neplacuta.

Produse naturale Calivita recomandate in hemoroizi:

Mega Protect 4 Life - 3 tablete/zi
Noni Liquid - intern 30 ml de 3 ori/zi si aplicatii locale de 2-3 ori/zi.
Vein Care - aplicatii locale de 3 ori/zi
Super Soya Lecithin - 3 capsule/zi

 

<< back                        Inscrie-te aici!                 Recomanda unui prieten

 

Nou

Livrare Gratuita produse Calivita

Marturii
Iata cateva marturii primite de la consumatorii produselor Calivita ..

Sunt mamica unei fetite de 9 ani si jumatate, pe nume Anca Alexandra care, in urma cu trei ani, era tare slabuta si, asemeni multor copii, acuza lipsa poftei de mancare