Acidophilus and Psyllium Produs Calivita
Home
Produse Calivita
Afectiuni  Produse Calivita comandate de Dvs
Contact
 

Home > Afectiuni > Hepatita

Meniu
Home
Produse Calivita
Promotie
Afectiuni
Marturii
Categorii produse
Antioxidanti
Vitamine
Minerale
Multivitamine
Digestie usoara
Produse slabit
Extracte din plante
Produse cosmetice
Dispozitive Calivita
Produse corp si par
Alte produse
Despre Noi
Leadership
Afiliere
Oportunitati
Afacere
Seminarii
Harta site
Contact

Hepatita - Tratata cu produse naturale CaliVita

Cele mai comune tipuri de hepatita virala sunt hepatitele A, B si C. Atat hepatita B cat si hepatita C pot provoca leziuni serioase, permanente, la nivelul ficatului si in multe cazuri chiar moartea. Identificarea virusului hepatitei C Ón 1989 a rezolvat un mare mister. Pana in acel moment erau cunoscute multe cazuri de pacienti cu hepatita aparent de origine virala. In schimb, in urma examinarii, acesti pacienti au fost gasiti negativi pentru virusurile hepatitei A si B. Boala de origine necunoscuta era denumita hepatita non-A, non-B.

Tipuri de hepatite: virale, autoimune, alcoolice, medicamentoase, cauzate de toxine, de tulburari metabolice, colestatice, prin deficienta de alfa 1-tripsina, steatoza nealcoolica. Simptome: majoritatea sunt asimptomatice, apar semne nespecifice ca oboseala, febra, scaderea apetitului, dureri de cap, urina colorata, dureri osteoarticulare, icterul este un semn caracteristic in hepatite, dar nu este specific.

Hepatita cu virus C - este, probabil, forma de hepatita virala cea mai periculoasa la ora actuala, deoarece in majoritatea cazurilor este depistata foarte tarziu, dupa ani sau zeci de ani de la infectare si pentru ca este o boala cu evolutie silentioasa, fara simptome si care poate antrena degradarea ficatului; in lipsa tratamentului, hepatita virala cronica C, poate evolua, in general dupa multi ani, spre insuficienta hepatica, ciroza si cancer hepatic; virusul hepatitei C se transmite prin sange- transfuzii, injectare de droguri cu acelasi ac, instrumente chirurgicale si stomatologice sterilizate insuficient.

Hepatita cu virus B - este o boala transmisa prin transfuzii de sange, prin materiale nesterile din chirurgie, acupunctura, stomatologie, explorari invazive, tatuaje, piercing, prin contact heterosexual sau homosexual; hepatitele virale B pot sa dispara spontan in 90% din cazuri, 1% din cazuri produc hepatite fulminante, iar 10% evoluaza spre hepatia acuta, hepatita cronica, ciroza si cancer hepatic.

Hepatita A - se transmite pe cale orala prin apa , alimente sau maini murdare, contaminate fecal; majoritatea infectiilor raman inaparente, fiind urmate de instalarea imunitatii; in general hepatita cu virusul A nu se cronicizeaza, au fost insa semnalate si recaderi, cu valori ale transaminazelor crescute pe timp indelungat.

Hepatite alcoolice - se instaleaza datorita ingerarii, in mod regulat, a unor mari cantitati de bauturi alcoolice si care antreneaza inflamarea tesutului hepatic; pe tot acest parcurs, se instaleaza repetate hepatite acute, care lasa cicatrice fibroase hepatice, din ce in ce mai extinse si care cu timpul duc la ciroza alcoolica.

Hepatita colestatica se instaleaza datorita deficientei cronice de formare si evacuare a sucului biliar si poate evolua spre ciroza colestatica.

Produse naturale Calivita recomandate in hepatita:

- Rhodiolin - 3 capsule/zi
- Ocean 21 - 3o ml de 3 ori/zi
- Noni - 3 capsule/zi
- Liver Aid - 3 tablete/zi
- Arginine Plus - 3 capsule/zi
- Detox Patch - aplicatii pe talpile picioarelor

 

<< back                        Inscrie-te aici!                 Recomanda unui prietenn

Nou

Livrare Gratuita produse Calivita

Marturii
Iata cateva marturii primite de la consumatorii produselor Calivita ..

Sunt mamica unei fetite de 9 ani si jumatate, pe nume Anca Alexandra care, in urma cu trei ani, era tare slabuta si, asemeni multor copii, acuza lipsa poftei de mancare