Acidophilus and Psyllium Produs Calivita
Home
Produse Calivita
Afectiuni  Produse Calivita comandate de Dvs
Contact
 

Home > Afectiuni > Herpes

Meniu
Home
Produse Calivita
Promotie
Afectiuni
Marturii
Categorii produse
Antioxidanti
Vitamine
Minerale
Multivitamine
Digestie usoara
Produse slabit
Extracte din plante
Produse cosmetice
Dispozitive Calivita
Produse corp si par
Alte produse
Despre Noi
Leadership
Afiliere
Oportunitati
Afacere
Seminarii
Harta site
Contact

Herpes - tratament cu produse naturale CaliVita

Herpes se caracterizeaza prin mici basici la nivelul pielii sau a mucoaselor (buze, vagin), care, spargandu-se, lasa ulceratii extrem de dureroase. Herpesul este produs de un virus.

Infestarea cu acest virus este deosebit de frecventa, 70-80% din populatia in varsta este purtatoare de virus herpetic.Virusul se raspandeste prin contact de la om la om.

Cand simptomele au trecut si leziunile s-au vindecat, virusul este prezent in organism sub forma latenta, in celulele nervoase senzitive din jurul regiunii afectate si asteapta conditii optime pentru a se reactiva: imunitate deficitara a organismului, febra, indigestie, suprasolicitare fizica si psihica, traume psihice, stres, menopauza, expunere prelungita la soare, sau poate sa apara ca efect secundar al medicamentelor. In aceste conditii, virusul herpetic se activeaza din nou, se inmulteste si provoaca simptomele specifice herpesului.

Pe piele, mucoasa bucala sau vaginala apar vezicule mici, dureroase, umplute cu lichid seros. Herpesul este o afectiune recidivanta, revenirea este semnalata de furnicaturi, usturime si prurit. Periodic, virusul se reactiveaza si se inmulteste.

Herpesul care apare foarte des, creeaza o stare de tensiune nervoasa permanenta si poate cauza probleme psihice. Un sistem imun deficitar faciliteaza aparitia simptomelor, care se pot repeta chiar si lunar. In fiecare dintre noi se ascunde virusul herpetic, dar, la persoanele la care s-a reactivat odata, va aparea intotdeauna.

Atentie! Herpesul este o boala contagioasa cand este in faza activa, de aceea este bine sa ne protejam de o eventuala infestare.

Produse naturale Calivita recomandate in herpes:

- Virago - 3 tablete/zi
- Immunaid - 3-6 tablete/zi

 

<< back                        Inscrie-te aici!                 Recomanda unui prieten

 

Nou

Livrare Gratuita produse Calivita

Marturii
Iata cateva marturii primite de la consumatorii produselor Calivita ..

Sunt mamica unei fetite de 9 ani si jumatate, pe nume Anca Alexandra care, in urma cu trei ani, era tare slabuta si, asemeni multor copii, acuza lipsa poftei de mancare