Acidophilus and Psyllium Produs Calivita
Home
Produse Calivita
Afectiuni  Produse Calivita comandate de Dvs
Contact
 

Home > Afectiuni > Hipertensiune arteriala

Meniu
Home
Produse Calivita
Promotie
Afectiuni
Marturii
Categorii produse
Antioxidanti
Vitamine
Minerale
Multivitamine
Digestie usoara
Produse slabit
Extracte din plante
Produse cosmetice
Dispozitive Calivita
Produse corp si par
Alte produse
Despre Noi
Leadership
Afiliere
Oportunitati
Afacere
Seminarii
Harta site
Contact

Hipertensiune arteriala tratata cu produse naturale CaliVita

Tensiune arteriala este presiunea ce se exercita asupra peretilor sistemului arterial, rezultata din contractiile inimii si transmisa prin coloana de sange. Elasticitatea arteriala asigura atenuarea variatiilor presiunii arteriale din cursul revolutiei cardiace si contribuie la favorizarea circulatiei sanguine.

Variatiile intermitente de presiune care au loc in arterele de la baza inimii determina modificari intrarteriale, care coincid cu revolutiile cardiace: cresterea brusca a presiunii in timpul sistolei pana la un nivel maxim - presiune (tensiune) sistolica, urmata apoi, in timpul diastolei, de scaderea presiunii, pana la un nivel minim, denumit presiune (tensiune) diastolica. Diferenta dintre presiunea maxima si cea minima poarta denumirea de presiune a pulsului.

Se poate spune despre o persoana ca este bolnava de hipertensiune arteriala, cand, dupa masuratori cardiace efectuate timp de o luna, se constata urmatoarele cifre: peste 140 mm Hg (14 cm) - tensiunea mare (presiune sistolica) si peste 90 mm Hg (9 cm) - tensiunea minima (presiune diastolica). Dupa varsta de 60 de ani tensiunea arteriala creste peste cifrele mentionate, dar nu cu mult, fara a se putea spune ca este vorba de boala. Acest fenomen se datoreaza reducerii elasticitatii arterei aorte si procesului de arterioscleroza, toate acestea specifice varstnicilor.

Netratata la timp, hipertensiunea arteriala este deosebit de periculoasa, afectand in timp toate organele tinta.

Recomandari in hipertensiunea arteriala, fara abuzuri alimentare, scaderea aportului de sare, fara exces de grasimi animale, dulciuri, prajeli, conservanti, alcool, tutun si cafea. In alimentatie sa predomine legume, fructe, lactate, iar carnea de maxim 2 ori/saptamana (pui, peste alb). Reducerea stresului emotional, mentinerea unei greutati corporale in limite normale, activitate fizica - mers pe jos, plimbari scurte, efort fizic minim.

Produse naturale CaliVita recomandate in hipertensiune arteriala:

Garlic Caps - 4 capsule/zi

Mega Protect 4 Life - 3 tablete/zi

Cholestone - 3x1 tablete/zi

Rhodiolin - 3 capsule/zi  

<< back                        Inscrie-te aici!                 Recomanda unui prieten

Nou

Livrare Gratuita produse Calivita

Marturii
Iata cateva marturii primite de la consumatorii produselor Calivita ..

Sunt mamica unei fetite de 9 ani si jumatate, pe nume Anca Alexandra care, in urma cu trei ani, era tare slabuta si, asemeni multor copii, acuza lipsa poftei de mancare