Tratarea tabagismului cu produse naturale CaliVita

Acidophilus and Psyllium Produs Calivita
Home
Produse Calivita
Afectiuni  Produse Calivita comandate de Dvs
Contact
 

Home > Afectiuni > Tabagism

Meniu
Home
Produse Calivita
Promotie
Afectiuni
Marturii
Categorii produse
Antioxidanti
Vitamine
Minerale
Multivitamine
Digestie usoara
Produse slabit
Extracte din plante
Produse cosmetice
Dispozitive Calivita
Produse corp si par
Alte produse
Despre Noi
Leadership
Afiliere
Oportunitati
Afacere
Seminarii
Harta site
Contact

Tratarea tabagismului cu produse naturale CaliVita

Tabagismul este o intoxicatie cu tutun. Fumul de tutun contine nicotina (alcaloid toxic pentru aparatul cardiovascular si presupus responsabil de fenomenul de dependenta) si de asemenea si alte substante periculoase pentru sanatate, indeosebi cele care rezulta din combustia tutunului, a hartiei si a aditivilor incorporati in tigarete.

Cele mai periculoase sunt gudroanele cancerigene si oxidul de carbon. tabagismul sta la originea unor boli foarte grave, indeosebi cancere, boli cardiovasculare si boli respiratorii cronice. Se apreciaza ca el este cauza a 2 milioane de morti pe an in tarile industrializate, dintre care aproximativ jumatate din decese survin inaintea varstei de 65 ani.

Candva in esenta masculin, consumul de tutun tinde sa cuprinda populatia feminina si sa atinga subiectii din ce in ce mai tineri. Si cu toate acestea, tabagismul a devenit o toxicomanie licita, intr-o continua crestere.

Numai intr-un singur an (1980) au fost fumate, conform unei statistici, pe intregul glob, nu mai putin de patru milioane trei sute de mii de miliarde de tigari. Si aceasta fabuloasa cantitate de tigari fumate este depasita azi cu inca multe miliarde de pachete.

Iata cateva dintre argumentele oamenilor de stiinta care pledeaza in unanimitate pentru abandonarea fumatului:

- tutunul nu contine nici un fel de substanta de care organismul ar avea nevoie;
- fumatul nu este o necesitate, ci o placere de moment, care, cu vremea, devine o obisnuinta greu de dezbarat;
- este nociv nu numai fumatorului, ci si persoanelor din jur, mai ales copiilor, socotiti pe buna dreptate, fumatori "pasivi";
- inalbeste unghiile si dintii, produce o halena respingatoare si accelereaza imbatranirea pielii, prin favorizarea ridurilor;
- fumatul poate fi una din cauzele nasterii premature;
- slabeste reflexele conducatorilor de vehicule, ceea ce contribuie la cresterea riscului de accidente;
- produce nenumarate suferinte, precum: cefalee, oboseala, ulcer gastroduodenal, cancer de plamani, bronsita cronica, boli cardiovasculare si lista poate continua;
- creste tensiunea arteriala si frecventa batailor inimii.

Produse naturale Calivita recomandate in tabagism:

- Smokerade (0-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, antioxidant cu rol de antiseptic pulmonar si pentru impiedicarea depunerii nicotinei pe vasele de sange).

- Ocean 21 (1-1-0 inainte de masa, 3 cure pe an, intareste imunitatea pasiva si previne cancerul pulmonar; accelereaza si eficientizeaza eliminarea toxinelor din corp; reprezinta o sursa valoroasa de nutrienti pentru fumatorii aflati aproape tot timpul in deficit).

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa, 2 luni continuu, relaxeaza sistemul nervos si atenueaza dorinta de a fuma, stiut fiind faptul ca multi oameni fumeaza din cauza stresului).

- Omega 3 (1-0-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, protejeaza sanatatea plamanului si faciliteaza curatirea vaselor de sange de toxine/ acizi/ depuneri grase).

1-1-1 reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.

<< back                        Inscrie-te aici!                 Recomanda unui prieten

Nou

Livrare Gratuita produse Calivita

Marturii
Iata cateva marturii primite de la consumatorii produselor Calivita ..

Sunt mamica unei fetite de 9 ani si jumatate, pe nume Anca Alexandra care, in urma cu trei ani, era tare slabuta si, asemeni multor copii, acuza lipsa poftei de mancare