Ticurile nervoase - Tratarea ticurilor nervoase cu produse naturale CaliVita

Acidophilus and Psyllium Produs Calivita
Home
Produse Calivita
Afectiuni  Produse Calivita comandate de Dvs
Contact
 

Home > Afectiuni > Ticurile nervoase

Meniu
Home
Produse Calivita
Promotie
Afectiuni
Marturii
Categorii produse
Antioxidanti
Vitamine
Minerale
Multivitamine
Digestie usoara
Produse slabit
Extracte din plante
Produse cosmetice
Dispozitive Calivita
Produse corp si par
Alte produse
Despre Noi
Leadership
Afiliere
Oportunitati
Afacere
Seminarii
Harta site
Contact

Tratarea ticurilor nervoase cu produse naturale CaliVita

Ticurile sunt spasme motorii rapide, stereotipe si recurente, aceastea pot consta in clipit, grimase faciale, evazarea narilor, deschiderea gurii si pot fi insotite de diverse sunete (ticurile vocale includ grohaituri sau chiar diverse asocieri de cuvinte), in general apar ca fenomene izolate si sunt asociate cu numeroase perturbari emotionale, tulburarile de dezvoltare si in special cu fenomenele ipohondriace sau obsesionale si sunt mai frecvente la baieti, iar antecedentele familiale sunt obisnuite.

Manifestarea ticurilor de catre persoanele in cauza are legatura cu trairea unei stari tensionante, deranjante, adesea neconstientizate,si numai dupa realizarea ticului in mod repetat, individul experimenteaza o reducere a anxietatii sau a tensiunii sale.
Ticurile se exprima intaia oara in timpul unor situatii stresante in familie sau din cauza disconfortului produs de un mediu nou.

De obicei, au un efect minor asupra calitatii vietii unei persoane. Dar in alte cazuri, acestea se manifesta frecvent astfel ca determina perturbarea activitatilor zilnice, viata sociala. Ticurile dispar in timpul somnului. In schimb, ele apar sau se intensifica cu ocazia unor emotii puternice sau a unui zgomot mare si dispar cand subiectul se afla in repaus.

Cele mai frecvente ticuri se produc la fata, sub forma de clipire a pleoapelor, miscare a globilor oculari, incretire a fruntii, strambare a gurii etc. Se mai pot manifesta prin miscarea capului, suflatul nasului, ridicarea umarului, strambarea gatului etc.

Se intalnesc mai ales la copii, ele disparand, insa, in marea majoritate, dupa varsta de 12 ani. Mai trebuie spus ca ticurile pot insoti si unele boli: epilepsia, encefalita, dificultati de vorbire etc. Cea mai eficienta metoda pentru combaterea lor este psihoterapia.

Pe langa arsenalul terapeutic folosit de specialisti, copilul bolnav poate beneficia, intr-o mare masura, si de atmosfera calda si de dragostea familiei, care trebuie sa-l menajeze si sa-l fereasca de orice fel de emotie, amenintarile sau pedepsele riscand sa agraveze ticurile. Pentru linistire, echilibrare si aport nutritional corespunzator pe celula nervoasa si scoarta cerebrala, se pot administra produse naturiste eficiente in acest sens.

Produse naturale Calivita recomandate in ticuri nervoase:

- Stress Management (1-1-0 dupa masa, la copii in cura de 3 luni continuu, are rol relaxant, trofic de sistem nervos periferic si impiedica aparitia ticurilor) sau Mega B Complex (0-1-0 dupa masa, la adulti in cura de 3 luni continuu, actiune identica, dar mai puternica prin concentratiile ridicate de B-uri).

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa, la copii dupa 7 ani in cura de 2 luni continuu sau 1-1-1 inainte de masa la adulti dupa 18 ani in cura de 3 luni continuu - efect antistres si de calmare a sistemului nervos central).

- Noni Liquid (1-1-1 lingurite inainte de masa, la copii, 3 luni continuu sau 1-1-1 linguri inainte de masa, la adulti, 2 luni continuu) sau Noni (capsule) (1-1-1 inainte de masa, la adulti, 2 luni continuu) - manifesta efect de intarire a sistemelor imunitar si nervos, actioneaza direct pe scoarta cerebrala si e un bun trofic neuronal.

1-1-1 reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.

<< back                        Inscrie-te aici!                 Recomanda unui prieten

Nou

Livrare Gratuita produse Calivita

Marturii
Iata cateva marturii primite de la consumatorii produselor Calivita ..

Sunt mamica unei fetite de 9 ani si jumatate, pe nume Anca Alexandra care, in urma cu trei ani, era tare slabuta si, asemeni multor copii, acuza lipsa poftei de mancare