Transpiratia abundenta

Acidophilus and Psyllium Produs Calivita
Home
Produse Calivita
Afectiuni  Produse Calivita comandate de Dvs
Contact
 

Home > Afectiuni > Transpiratia abundenta

Meniu
Home
Produse Calivita
Promotie
Afectiuni
Marturii
Categorii produse
Antioxidanti
Vitamine
Minerale
Multivitamine
Digestie usoara
Produse slabit
Extracte din plante
Produse cosmetice
Dispozitive Calivita
Produse corp si par
Alte produse
Despre Noi
Leadership
Afiliere
Oportunitati
Afacere
Seminarii
Harta site
Contact

Transpiratia abundenta stopata cu produse naturale CaliVita

Transpiratia abundenta poate afecta in mod negativ increderea in sine, cariera si viata sociala a unei persoane.

Antiperspirantele sunt principalele mijloace de aparare impotriva transpiratiei excesive, dar cat de bine functioneaza un produs, depinde de mai multi factori, inclusiv de ingredientele sale, puterea de actiune a acestor ingrediente, cat de mult transpira o persoana si chiar de momentul de aplicare al acestora. Daca zona pe care se aplica antiperspirantele este umeda, acestea se vor amesteca, cu umiditatea si vor aluneca pe piele, iar eficienta lor va fi diminuata.

De aceea, cel mai bine este ca antiperspirantul sa se aplice pe pielea uscata.

Transpiratia reprezinta eliminarea sudorii prin porii pielii. Sudoarea este secretata de catre glandele sudoripare sub influenta diferitilor factori: temperatura exterioara si efortul fizic (ea serveste atunci la eliminarea unui anume numar de calorii si la restabilirea echilibrului termic al corpului), emotiile si diverse stresuri (mecanismul stresului fiind in acest caz pur nervos).

DISFUNCTII ALE GLANDELOR SUDORIPARE – sunt tulburari care se manifesta fie prin transpiratie abundenta fie prin lipsa transpiratiei normale. In primul caz se recomanda utilizarea plantelor antisudorifice, iar in cel de-al doilea caz, utilizarea plantelor sudorifice.
Medicina naturista va vine in ajutor cu cateva retete din plante minunate, usor de preparat si folosit, des utilizate de catre oamenii afectati de aceste disfunctii.

Produse naturale Calivita recomandate in transpiratie abundenta:

- Liquid Chlorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa; 2 luni continuu; actioneaza printr-un mecanism complex de detoxifiere a intregului corp si mai ales la nivelul a doua organe foarte importante in acest proces - ficatul si rinichiul).

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa; 3 luni continuu; regleaza intreg axul endocrin la femeie, prevenind astfel diversele dezechilibre hormonale ce dau simptome neplacute printre care si transpiratia).

- Omega 3 Natural Fish Oil (0-1-1) acizii grasi nesaturati din compozitia produsului sunt implicati in sinteza prostaglandinelor, reglatoare a numeroase procese biochimice in intreg organismul uman, inclusiv la nivelul pielii.

- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa, 2 luni continuu; relaxeaza sistemul nervos central si periferic prin cresterea nivelului de serotonina supranumita "hormonul fericirii si al starii de buna dispozitie") sau Stress Management B-Complex (1-1-1 dupa masa, 2 luni continuu).

1-1-1 reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.

<< back                        Inscrie-te aici!                 Recomanda unui prieten

Nou

Livrare Gratuita produse Calivita

Marturii
Iata cateva marturii primite de la consumatorii produselor Calivita ..

Sunt mamica unei fetite de 9 ani si jumatate, pe nume Anca Alexandra care, in urma cu trei ani, era tare slabuta si, asemeni multor copii, acuza lipsa poftei de mancare