Tuberculoza - tratament cu produse naturale CaliVita

Acidophilus and Psyllium Produs Calivita
Home
Produse Calivita
Afectiuni  Produse Calivita comandate de Dvs
Contact
 

Home > Afectiuni > Tuberculoza - tratament cu produse naturale CaliVita

Meniu
Home
Produse Calivita
Promotie
Afectiuni
Marturii
Categorii produse
Antioxidanti
Vitamine
Minerale
Multivitamine
Digestie usoara
Produse slabit
Extracte din plante
Produse cosmetice
Dispozitive Calivita
Produse corp si par
Alte produse
Despre Noi
Leadership
Afiliere
Oportunitati
Afacere
Seminarii
Harta site
Contact

Tuberculoza - tratament cu produse naturale CaliVita

Tuberculoza este o boala de plamani, produsa de bacilul Koch. Pentru mineralizarea tesutului conjunctiv, sunt necesare plante care contin acid silicic. In convalescenta, se folosesc plante care contin saruri minerale, vitamine, substante antibacteriene, etc.

Tuberculoza este o boala infecto-contagioasa. Apare o leziune pulmonara sau intestinala asociata cu inflamarea vaselor limfatice (limfangita) si marirea ganglionilor traheobronsici sau mezenterici. Cel mai des, aceste leziuni se vindeca calcifiindu-se.

La infectarea cu bacil, organismul raspunde cu alergie tuberculoasa care iese in evidenta la intra-dermoreactia la tuberculina (IDR) care devine pozitiva. La copii debili, pot aparea complicatii ca septicemia tuberculoasa, pneumonia tuberculoasa (cu distrugerea plamanului). Aceste complicatii sunt galopante, ele interesand si adolescentii sau adultii slabiti. Leziuni tuberculoase pot cuprinde si diferite organe (meningita tuberculoasa, osteoarticulara, renala, a testiculului, a trompelor).

Unii tineri se vindeca de boala, dar fiind slabiti pot din nou sa se infecteze. Aceasta forma evolueaza cronic la nivelul plamanului (ftizie pulmonara), putand ajunge la caverne care distrug plamanul.

Vaccinul antituberculos BCG previne in mare parte aceasta boala. In caz de imbolnavire este necesar repausul, aerul de munte in caz de tuberculoza pulmonara sau cura heliomarina in alte forme de tuberculoza decat cea pulmonara. Gimnastica medicala, masajul, exercitiile respiratorii vor ajuta la refacerea organismului. Tratamentul dureaza mult timp, iar consultul medical este absolut necesar, mai ales controlul bacteriologic este obligatoriu.

Atentie! Praful de siliciu (la mineri) este favorizant pentru producerea tuberculozei plamanilor. Combinatia dintre silicoza si tuberculoza da silicotuberculoza -foarte rezistenta la tratament.

Produse naturale Calivita recomandate in tuberculoza:

- ParaProtex (1-1-1 dupa masa, intareste sistemul imunitar general si creste rezistenta organismului in lupta contra bacteriei tuberculoase) alternand dupa fiecare flacon cu Garlic Caps (1-1-1 dupa masa, are rol de antibiotic natural fiind adjuvant in sterilizarea focarelor infectioase). Se administreaza aceasta suita alternanta timp de 4 luni (Para Protex > Garlic Caps > Para Protex > Garlic Caps).

- Ocean 21 (1-1-1 linguri inante de masa, 3 luni continuu, joaca un rol principal in accelerarea recuperarii de pe urma unor boli debilitante, in special tuberculoza si pneumonie; totodata imbunatateste starea generala de sanatate si vitalitate - destul de scazuta la pacientul cu TBC - printr-un aport optim de vitamine, minerale, enzime si aminoacizi; hraneste celula si oxigeneaza organismul in profunzime prin extractul de alge din compozitie; de asemenea, previne eventuale degenerari canceroase ale tesutului pulmonar).

- Omega 3 Natural Fish Oil (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, are efect protector la nivel pulmonar prin reglarea si fluidizarea circulatiei locale)

- SambuRex (1-0-1 lingurite dupa masa, este eficient in afectiunile grave ale cailor respiratorii, unde actioneaza ca depurativ, antiinflamator, antispectic si antialergenic pulmonar).

1-1-1 reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.

<< back                        Inscrie-te aici!                 Recomanda unui prieten

Nou

Livrare Gratuita produse Calivita

Marturii
Iata cateva marturii primite de la consumatorii produselor Calivita ..

Sunt mamica unei fetite de 9 ani si jumatate, pe nume Anca Alexandra care, in urma cu trei ani, era tare slabuta si, asemeni multor copii, acuza lipsa poftei de mancare